Sokkona

Elämän pimeitä puolia koluamassa
arkisto huhtikuu 2013

Takapiha

2013-04-26

Viimeiset lumikasat katosivat takapihalta jo eilen joten oli korkea aika siirtää se kesäaikaan.

Olin kärrännyt sinne pari tuolia jo aiemmin mutta tänään oli suurin savotta eli puutarhapaviljongin pressukaton asettaminen paikoilleen.

Lue koko teksti »

Loadstone

2013-04-15

GPS-rintamalla ei mitään uutta pitkään aikaan. Openstreemap'in id:t menivät helmikuussa yli etumerkillisen 32-bittisen integerin ja osmosis kieltäyttyi käsittelemästä karttoja.

Lue koko teksti »

Boxwave

2013-04-04

DHL toi tänään ameriikantuliaisina iPhonelle tarkoitetun bluetooth-näppiksen. Näppiksessä on kaukalo johon iphone sujautetaan ja sen alla on esiinliukuva näppäimistö.

Lue koko teksti »

Ilmalämpöpumppu

2013-04-04

Ilmalämpöpumppuasentaja kävi tänään katsastamassa asennuspaikkoja. Sovittiin että aloitetaan itse asennus ensi viikolla

Lue koko teksti »

IRTrans

2013-04-03

Suurimmassa osassa kodn äpäsvänkäleistä ei ole muuta kauko-ohaustapaa kuin infrapuna. Jokaisella pitää olla myös oma kaukosäätimensä, hyvä jos edes saman merkin laitteet toimivat aina samalla kakella. Yamaha tosin oli piristävä poikkeuss; CD-soitin toimi hyvin 22 vuotta uudemmalla viritinvahvistimen kaukosäätimellä:-)

Asiaan, AriMo!

Oppivia, tietokoneeseen liitettäviä kaukosäätimiä on melko harvassa. Yksi joka herätti mielenkiintoni on saksalainen IRTrans jolta tilasin ethernet-liitäntäisen lähetin-vastaanotin-modulin sekä muutamia oheiskomponentteja.

Lue koko teksti »