Sokkona

Elämän pimeitä puolia koluamassa

Loadstone

2013-04-15

GPS-rintamalla ei mitään uutta pitkään aikaan. Openstreemap'in id:t menivät helmikuussa yli etumerkillisen 32-bittisen integerin ja osmosis kieltäyttyi käsittelemästä karttoja.

Toisaalta softalla on nin vähän käyttäjiä etten ole ottanut asiasta stressiä. Raspvery ja kotiautomaatio ovat myös pitäneet vapaa-ajan ongelmat loitolla.

En ole tarkistanut onko Wheezyssä riittävän tuore osmosi, olisin kyllä hämmästynyt jos ei olisi. Päivitin yhdenb koneen kokeeksi Wheezyyn. Päivitys meni melko ongelmitta mitä se nyt yritti bootata liian vanhalla kernelillä. Oma vika, mitäs olin pitänyt kynsin hampain kiinni lilo'sta.

kesällä voi tulla kerättyä enemmän sijainteja.

iPhonen navigaattorisovelluksiin en ola jaksanut syttyä. Kosketusnäyttö tekee minkä tahansa sovelluksen käytöstä tuskaa eivätkä navigaattorit tee poikkeusta. Lisäkseen yksikään iPhone-sovelus ei pysty käsittelemään tilannetta jossa käyttäjä on tieverkon ulkopuolella.

Yksi projekti minkä voisi tietysti tehdä olisi osoitekartasto Maanmittauslaitoksen aineiston perusteella mutta epäilen että kartoista tulisi melkoisen massiivisia.