Sokkona

Elämän pimeitä puolia koluamassa

Boxwave

2013-04-04

DHL toi tänään ameriikantuliaisina iPhonelle tarkoitetun bluetooth-näppiksen. Näppiksessä on kaukalo johon iphone sujautetaan ja sen alla on esiinliukuva näppäimistö. Ensikokemukset olivat varsin ankeita: näppäimistö ei ole paksuudestaan huolimatta kovin tukeva. Kun näppäimistö on paikoillaan puhelimen alla puhelin on takakenossa ja näppiksen etureuna on ilmassa. Näppäimet ovat ainakin allekirjoittaneen nakeille aivan liian pienet. Näppäimet ovat suorakulmaisessa ruutuasettelussa, eivät hieman limittäin kuten normaalinäppäimistössä.

Käyttöönotto ei onnistunut ilman näkevää apua joten lisää tarinaa myöhemmin.


Näppiksen parittamiseen tarvittiin silmäapua, pohjassa oli kuulemma pieni nappi jota piti painaa. Sen verran pieni tuo nappi olikin etten sitä itse löytänyt. No, näppis on nyt paritettu.

Muuten näppis onkin sitten täysi fiasko sokkokäytössä:

Summa summarunm: meni taas huntti harakoille.

Tai ei aivan: ovat nuo nuolinäppäimet sentään mukavampia käyttää kuin flikkaukset.