Sokkona

Elämän pimeitä puolia koluamassa

Facebook

2013-05-14

"Kuvia vielä kuvien jälkeenkin videotykillä suola haavoihin" (Pekka Ruuska: Rafaelin enkeli)

Eli se siitä Facebookista allekirjoittaneen osalta. Kun pääsisältö on kuvia tai kuvista tykkäämistä tai sitten mainoksia niin ei pysty kykenemään ja ryhtyy rupeamaan miettimään että onko fb:n ulkopuolista elämää niin saattaa tuota ollakin.

Ainakin itse räppäsin selaimen kiinni toistaiseksi ilman sen suurempia lähtöseremonioita. Onhan tämä blogikirjoitus tietysti tietynlainen lähtöseremonia mutta eihän näitä kukaan lue.


No se siitä fb-lakosta. Sähköpostiin oli tullut ilmoitus viestistä ja pitihän sitä taas kirjautua sisään ja lukea viesti.

Ja tietysti vastata mikä ei ollutkaan ihan triviaalia. Kun sain vastauksen kirjoitettua fb ilmoitti että siinä on muiden käyttäjine arveluttavaksi raportoimaa sisältöä. En nyt muista tuota sanamuotoa ihan tarkkaan. Sitten fb kehotti ajamaan virustarkistuksen. sen jälkeen pääsin lähettämään viestiä muttamutta... nyt fb ilmoitti ettei viestissä ole lainkaan vastaanottajaa.

Kaivelin sitten asianomaisen sähköpostin esille ja laitoin vastaukseni suoraan sitä kautta.

Että semmosta.


Taas on jotain korjattu. Asetuksissa on kyllä lueteltu eri kategoriat mutta ne näkyvät vain tekstinä ruudulla, ei linkki, ei nappia.


Ja taas tuli emailia että kaverit ovat lähettäneet tilapäivityksiä, kuvia ja kommentteja ja mnulta on jäänyt lukematta suosittuja julkaisuja.

Jostainsyystä näitä viestejä tulee useinmiten muutaman tunti sen jälkeen kun olen käynyt fb:ssä.