Sokkona

Elämän pimeitä puolia koluamassa

Korona

2020-04-08

Korona on nyt kaikkien huulilla. Tai siis parempi jos se ei olisi huulilla koska siitä se voi tarttua helposti. Omaa elämääni se ei itse asiassa hirveästi ole hetkauttanut. Sosiaaliset kontaktit ovat valmiiksi rajoittuneet jo viimeiset viisitoista (15) vuotta joten eiköhän tässä muutama viikko vielä mene samalla vaivalla. Suuirn muutos on että kaupassakäynnit ovat jääneet pois. Erikoisliikkeiden kyseessä ollenhan tämä on silkkaa säästöä.

Sen verran olen lipsunt ulkonaliikkumiskiellosta että koiran kanssa tulee käveltyä bauttiarallaa 50 metriä minkä jälkeen alamme vilkuilla toisiamme että kumman vuoro ehdottaa kotiinpaluuta.

Kylänraitti o muuttunut hieman hiljaisemmaksi, papareita en ole vastaantulijoilta kysellyt notta ovatko seitsenkymppiset ja riskiryhmäläiset pysyneet kotona. Itsekin kuulun riskiryhmään, penkistä nousee 120 kiloa tuosta vain: Pakko nousta jos haluaa lähteä siitä penkiltä johonkin. Aurinko kyllä paistaa jo sen verran lämpöisesti ettei siitä penkiltä aina niin kiirekään pois ole.