Sokkona

Elämän pimeitä puolia koluamassa

CMore

2020-04-10

Noin kolmasosa Maikkarin ajasta kuluu CMoren sarjojen mainostamiseen ja koska korona ja pääsiäinen sattuivat tänä vuonna samaan aikaan niin piti vilkaista. Palvelu lupaa kaksi viikkoa ilmaista tutustumista, tunnistus tapahtuu pankkitunnuksilla eli tätä palvelua ei voi käyttää rajattomasti uusilla email-osoitteilla.

Avustaja nakutteli Chromebookilla tarvittavat tiedot, vahvistussähköposti tuli ja eikun iPhonen appiin tietoja syöttämään. Kirjautuminen OK muttamutta...

Jokaisen sarjan vieressä nökötti 'ei katseluoikeutta'. Vittu, sanoin minä ja Siri närkästyi. Sitten äkkäsin että tili saattoi jäädä auki Chromebookissa. Uloskirjautuminen siellä ja 'ei katseluoikeutta' voi edelleen paksusti.

Entäs Chromebook sitten? Toimii muuten mukavasti mitä nyt valikko on sekavampi kuin hengityssuojainmarkkinat. Yhdenkään jakson vieressä ei lue 'ei katseluoikeutta'. Lupaavaa lukuunottamatta sitä seikkaa ettei yhdestäkään linkistä, listaelementistä eikä namiskuukkelista tapahdu mitään sarjan katsomiseen liittyvää. Sivu jököttää samalla tavoin kuin maankuulu paska Junttilan tuvan seinässä.